8e plek EK Junioren 2012
Nederlands Kampioen
8e plek EK Junioren Teams 2012
26e WK Senioren 2013
13e plek WK U23 2013

Sponsoren

Ik heb passie voor mijn sport. Het mooie aan kanoslalom is dat je één bent met de natuur, je werkt samen met het water om de beste lijnen te krijgen en met zo min mogelijk weerstand een parcours te varen.  In alles wat ik doe stop ik kracht, mentaal en fysiek. In elke training of wedstrijd stop ik een maximale hoeveelheid energie om alles er uit te halen wat er in zit. En alles wat ik doe moet perfect gebeuren. Ik ben niet snel tevreden, en ik blijf verbeteren tot alleen perfectie overblijft.

Sponsoraanbod

Het waarmaken van mijn droom lukt me natuurlijk niet alleen. Achter me staat een team van mensen die me hierbij helpen en ondersteunen. Doordat de steun van het Watersportverbond nu volledig is weggevallen ben ik als sporter gedwongen alles zelf te bekosten, wat praktisch onmogelijk is. Om toch mijn grote droom waar te maken kun u als enthousiaste supporter mij hierin helpen. Door middel van een donatie van 20 euro kunt u uzelf benoemen tot een bronzen supporter, door middel van een donatie van 50 euro tot een zilveren en met een donatie van 100 euro tot een gouden supporter.  Heeft u interesse of vragen dan kunt u hier contact met mij opnemen.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in deze spectaculaire sport en ziet u wel iets in een partnerschap? Wilt u zich ook associëren met de snelheid, sensatie en kracht van de kanosport? Dan kunt u hier contact met mij opnemen voor meer informatie.

Zaken die gefinancierd worden door de sponsorbijdrage zijn o.a.:

– materiaal
– reiskosten
– trainers
– sportmedici
– inschrijfgeld

Met behulp van uw ondersteuning kom ik steeds dichter bij mijn grote droom, het winnen van de Olympische Spelen.

Zij gingen u al voor:

ISProjects

ISProjects is een toonaangevende leverancier van Procure to Pay oplossingen. We ondersteunen organisaties in diverse branches bij het optimaliseren en automatiseren van het inkoopproces, contract management en factuurverwerking.
ISProjects is actief op de markt sinds 2000 en inmiddels maken meer dan 150 (middel)grote organisaties gebruik van onze oplossingen.

2atwork.com

2atwork.com

2atwork.com, gevestigd in Helmond, is een bureau gespecialiseerd in creatieve concepten, reclame & vormgeving, webdesign & internetdiensten en ict-oplossingen.Wij geven o.a. vorm aan gedrukte en digitale media. Onze diensten dienen ter advisering, ondersteuning en verbetering van het bedrijfsproces en de promotie van de klant.

SMC Zuidoost Brabant

SMC Zuidoost Brabant

SMC Zuidoost Brabant is met haar sportmedische en wetenschappelijke achtergrond hét sportexpertise centrum van Nederland, dat inspeelt op de toenemende behoefte aan verantwoord bewegen, sporten en presteren. Hoe beter we ons eigen lichaam kennen, hoe beter we rekening kunnen houden met de mate waarin we ons lichaam kunnen belasten.
SMC Zuidoost Brabant helpt (top)sporters het beste uit zichzelf te halen, op een bewuste en verantwoorde manier. SMC Zuidoost Brabant werkt samen met SportMáx.