8e plek EK Junioren 2012
5e WK U23 Teams
11e plek EK U23 2017
Goud EK U23 2017
Brons Nederlands Kampioenschap

Blog

1201

Rustdagje

Drie weken zijn voorbijgegaan en er is hier weer een hoop gebeurd. Goede en helaas ook mindere goede dingen. Mijn woonsituatie is in ieder geval nog niet veranderd. De bank ligt nog altijd comfortabel, alhoewel ik dadelijk nodig mijn kamer moet poetsen wil ik niet omkomen in het stof! Waarschijnlijk blijf ik hier tot 18 december, dan ga ik naar huis voor de kerstdagen. En hopelijk kan ik dan op 27 december in mijn eigen woning intrekken.

Qua training is het de afgelopen tijd heel goed gegaan. Drie weken lang heb ik nauwelijks last gehad van spierpijn of andere lichamelijke klachten en zat er een duidelijke stijgende lijn in de trainingskwaliteit. De gewichten bij de krachttraining zijn een paar maal verhoogd en conditioneel was het vele trainen goed vol te houden. Gisteren had ik even een meltdown, beide trainingseenheden waren niet om over naar huis te schrijven. Vandaag heb ik een rustdag en ik ga ervan uit dat ik morgen weer uitgerust aan mijn training kan beginnen.

Het  minder goede nieuws van vorige week is dat ik niet meer verder kan werken bij het Squashcentrum. Helaas waren mijn Duitse vaardigheden niet goed genoeg om mijn werk goed uit te voeren. Dat was even een tegenvaller, maar gelukkig kan ik morgen al bij mijn nieuwe werk beginnen. Een vergelijkbare baan, dichterbij gelegen en kleinschaliger. Hopelijk kan ik hier mijn plek vinden en permanent blijven werken.

De komende tijd ga ik me naast het trainen vooral bezighouden met mijn nieuwe werk, een Duitse ziektekostenverzekering en een Duitse bankrekening. Genoeg te doen dus!