8e plek EK Junioren 2012
5e WK U23 Teams
11e plek EK U23 2017
Goud EK U23 2017
Brons Nederlands Kampioenschap

Blog

De laatste schooldag is bijna ten einde! Zometeen heb ik mijn laatste lesuur, wiskunde. Het enige wat ik dan nog moet doen voor school is héél veel leren om mijn examens in mei goed te maken. Het zijn er in totaal zeven; Nederlands, natuurkunde, Engels, wiskunde, Duits, scheikunde en biologie. De laatste is op 27 mei, dat wordt dus tweeëneenhalve week stressen.

Gelukkig kan ik me in de komende week nog even ontspannen in Praag. Komende zaterdag, overmorgen, vlieg ik om 18:30 u naar Praag. We hebben een trainingsweek gepland omdat daar ook het WK plaats zal vinden. Praag is dus komende maanden onze prioriteit, vandaar dat we hier in de zomer ook nog een paar keer zullen trainen. Als coach gaat Jürgen Köhler mee en verder trainen Maartje en Maarten ook mee.

Morgenmiddag ben ik ook nog in het centrum van Helmond te vinden om de kanosport te promoten. Van 16:00 u tot 18:30 u staat er een informatiestand op de markt. Ook is er de mogelijkheid om zelf in een boot te stappen. Ons uiteindelijke doel is dat de mensen zich via de website http://kayakexperience.nl/ in schrijven voor een meerdaagse wildwatercursus.

 


Ik kan met trots mededelen dat ik sinds twee weken een samenwerking heb met ISProjects, leverancier van Procure to Pay oplossingen.  Om goede resultaten te leveren op de grote wedstrijden is het van groot belang dat ik goed voorbereid aan de start lig. Dit betekent dat ik over top materiaal beschik, dat ik getraind word door een professionele coach en dat ik ontzettend veel wildwater kan varen. ISProjects ondersteunt mij hierin en zorgt ervoor dat ik optimaal ben voorbereid als ik een wedstrijd vaar. Dankzij hen is het voor mij ook mogelijk om een groot aantal wedstrijden mee te varen zoals het EK, het WK en drie WorldCups.

Klik hier voor meer info over ISProjects.

ISProjects_logo (1)


Afgelopen weekend is het me weer gelukt, ik heb we gekwalificeerd voor het EK, WK en de WorldCups van komend seizoen. Na een zeer verfrissende trainingsweek in Leipzig, vonden zaterdag en zondag de wedstrijden plaats. met mijn eerste run zat ik net naast de eis, maar door in mijn 2e run 5 seconden sneller te varen en 2 tikkers te minderen zat ik ruim binnen de gestelde eisen. De zondag was voor mij een slechte dag. Het parcours was heel lastig opgehangen, deze heb ik dan ook twee maal verprutst.

De eerstvolgende wedstrijd is het EK in Krakow, begin juni. In de weken ervoor reis ik nog af naar Augsburg en Praag. Maar heel veel tijd om te trainen is er helaas niet. Voorlopig staat school nog op nummer 1, over vijf weken beginnen namelijk de examens. En als ik die dan eindelijk heb afgerond, dan begint het feest pas echt!

 

Zie hier de wedstrijddata van komende seizoen.