8e plek EK Junioren 2012
5e WK U23 Teams
11e plek EK U23 2017
Goud EK U23 2017
Brons Nederlands Kampioenschap

Blog

Na een drukke periode van studeren en examentoetsen maken is het voor mij tijd voor studieontwijkend gedrag, net zoals de rest van Nederland, volgens Facebook. Dat ik dit weet over de rest van Nederland, toont al aan dat ik er ook last van krijg. Vrijdagmiddag, bijna weekend, het zou verboden moeten worden om dan op school te moeten zitten. Vandaar dit berichtje op mijn site, een voorbeeld van mijn studieontwijkend gedrag.

De afgelopen drie weken heb ik full-time gestudeerd. Op school, na school, na de training, voor het slapen gaan en zelfs in de trein. Het was ook wel nodig hoor. Na twee jaar een ‘vakantierooster’ te hebben gevolgd is het lastig die knop weer op te schakelen. Dit was helaas ook aan mijn punten te zien. Nu, drie weken later, sta ik er weer goed voor en heb ik de motivatie teruggevonden. Even was ik bang dat ik een slagingskans had van 0 %, maar de kansen zijn flink gestegen!

Nu ik school weer onder controle heb, merk ik ook dat de trainingen beter gaan. Ik kan alles beter plannen en heb meer rust om me volledig te concentreren. Afgelopen week ben ik bijvoorbeeld begonnen met een krachtschema om mijn rug en bekken sterker te maken en te stabiliseren. Ik merkte dat ik tijdens het varen veel last kreeg van mijn heupen, nu ga ik wekelijks naar Cas de fysiotherapeut bij Fysiotherapie Gestel te Eindhoven, om dit probleem te verhelpen. Ook een afspraak bij de sportdiëtiste staat op de planning, maar ik moet eerst nog even tijd daarvoor zoeken, of maken.

Komende week ligt de focus nog vooral op school, daarna vertrek ik weer naar Ausgburg en Frankrijk. Dit jaar dus geen carnaval voor mij, maar ik kan lekker wel wedstrijden varen in Bretagne!